BM_FLORENCE_DEC23_7.jpg

Hoe het begon

Ik ben Florence, de trotse oprichter van Lamie, een webshop waar mijn passie voor trendy vrouwenkledij en mijn liefde voor alles wat mooi is tot leven komt.

Al jarenlang koesterde ik de droom om mijn eigen webshop te beginnen. Een plek waar ik mijn gevoel voor stijl met jullie kan delen, toch durfde ik de stap niet te zetten. Na een intense periode van burn-out en de komst van mijn zoontje besefte ik dat het tijd was om voor mezelf te kiezen, om te streven naar wat me echt gelukkig maakt.

En zo werd Lamie geboren, een weerspiegeling van mijn reis naar zelfontdekking en de zoektocht naar blijvende vreugde. Mijn doel is simpel maar krachtig: jullie voorzien van de meest trendy, toch classy en tijdloze collectie, zodat je je niet alleen mooi, maar vooral zelfzeker voelt.

5.png

Bij Lamie gaat het niet alleen om kledij; het gaat om het creëren van een ervaring, een moment van zelfexpressie en positiviteit.
Elk stuk in onze collectie is met liefde en zorg uitgekozen, omdat ik geloof dat iedereen het recht heeft om zich goed te voelen in wat ze dragen.

Ik nodig je uit om onze collectie te verkennen, je favoriete stukken te ontdekken en laten we samen stralen, want bij Lamie is elke dag een kans om je mooiste zelf te zijn!

LAMIE
[la • mie] bijv.naamw.
—————————————
Een geluksmoment dat zijn oorsprong vindt in liefde, vriendschap en verbinding

Gratis verzenden

Op alle order vanaf €100

Retourneren

Binnen de 14 dagen na ontvangst

Met liefde gekozen

Om je te laten stralen